2012. június 14., csütörtök

Update1 sajtos-paprikás csirke



 Hozzávalók:1 csirke vagy csirkének olyan részéből több darab, amit szerettek,fűszerpaprika,vöröshagyma,tejföl,só,bors,majoranna,szárított petrezselyem és mozzarella sajt.
Elkészítése:A megmosott és lecsepegtetett csirkehúsokat meg kell szórni az előzőleg összekevert fŰszerekkel,s ezután pirospaprikába be kell forgatni,de nem túl vastagon. Egy tepsit ki kell kenni olivaolajjal, belerakni a húsokat. Vöröshagymát felkarikázni, a húsokat beteríteni vele. Tejföllel jó vastagon bekenni, tetejére sajtot szórni. Alufóliával lefedve a tepsit sütjük 200 fokon egy jó óráig, majd levéve a fóliát,pirosodásig sütjük.Mennyei finom!



/A recept eredeti forrására már nem emlékszem,de a receptjeim mind az általam átkreált diétás verziók,amik a szénhidrátcsökkentett életmód rendszerét követik./

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése