2012. március 28., szerda

Almás pudingos süti



Piskóta:5 tojásfehérjét kemény habbá verünk,egyesével belekeverünk 2 k.k. Zero-t,egyesével az 5 tojássárgáját,kanalanként 7 dkg lisztet összekeverve 1/2 cs. sütőporral,2 e.k. olíva olajat és 1 e.k. vizet.Krém:4-5 almát megmosunk,megpucolunk,magházát kivágjuk és lepépesítjük,hozzáadunk 2 k.k. Zero-t,1/2 dcl citromlét és 2-2,5 dcl vizben elkevert 2 cs Dr.Oetkeres tejszínes pudingport és sűrű krémmé főzzük.A tetejére felverünk 4 dcl habtejszínt 1 k.k. Zero-val és 1 cs. cukormentes habfixálóval.Tetejére csokit reszelünk. 
/Saját recept!/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése